DĚTSKÉ CIRKUSOVÉ ODPOLEDNE

DĚTSKÉ CIRKUSOVÉ ODPOLEDNE

Tančíček Adušiadáši - Divadlo KUFR 

Tančíček Adušiadáši - Divadlo KUFR 

Tančíček je klauniáda plná žonglování, hudby a  pohybu. Nonverbální představení dvou rozpustilých holek Aduši a Dáši, které se rády popichují. Udělá z nich společný žonglérský “ tančíček” alespoň na chvíli kamarádky? 

Bomberos - hasičská dílna - Squadra Sua

Bomberos - hasičská dílna - Squadra Sua

Vloni řádili v šapitó jako blázniví kuchtíci. Máme je tu letos znovu! Tentokrát jako hasiče! 

Bomberos: Trénink. Děti si zažijí akční trénink. Bomberos hasič děti aktivně provede úskalími příprav na hašení. Naučíte se jíst rohlíky, skákat přes hadici, sestupovat po žebříku, vrhat vodní bomby na cíl, pohybovat se v zakouřeném prostředí, přetahovat se o hadici a volat o pomoc. Nebude chybět i pěna, proto doporučujeme přibalit náhradní oblečení.

 

Námořnická pohádka - Klaun family

Námořnická pohádka - Klaun family

Klaunici Olinu jsme tu ve Třebové měli už několikrát. Tentokrát přijede s manželem Hubertem. Oba zakotvili v manželském přístavu, ale touha po dobrodružství odnáší Hubertovy myšlenky daleko za obzor. A tak Hubert s Olinou vyplují na dalekou plavbu, aby našli ten nejvzácnější poklad… čeká vás klaunérie, do které se zapojí i diváci. 

Kašpárek v rohlíku

Kašpárek v rohlíku

Jistě vám nemusíme představovat nejlepší bejbypankovou kapelu ve vesmíru. Populární hudebně-kabaretní projekt party hudebníků a divadelníků vystoupí poprvé v Moravské Třebové a uzavře tak přepychové odpoledne! To bude jízda! 

Po celou dobu odpoledního programu nebudou chybět tvůrčí výtvarné dílničky, škola žonglování a malování na obličej. Prostě odpoledne naplněné smíchem, úžasem a hudbou.